Agenda Summary

Learn New Profit Boosting Tactics

Give your business a power boost with expert guidance, roundtable discussions and industry-specific sessions.

Join us at Prosper Show in Las Vegas, March 25-27, 2025, for a 2.5-day conference and expo packed with actionable sessions, impactful keynotes, numerous opportunities for networking, the latest marketplace solutions, and more!

Day 0 | March 25  

Expo Hall Hours: CLOSED (Exhibitor Move-In Day) 

Registration Hours: TBD 

11:00 AM – 12:00 PM: Women’s Meetup  

1:00 – 1:50 PM: (4) Concurrent 50-Min. Sessions 

2:00 – 3:30 PM: (4) Concurrent 90-Min. Deep Dive Sessions 

3:30 – 4:00 PM: Afternoon Break 

4:00 – 4:50 PM: (4) Concurrent 50-Min. Sessions 

5:00 – 7:00 PM: Seller-Only Cocktail Hour  

DAY 1 | March 26 

Expo Hall Hours: 10:30 AM – 7:00 PM 

Registration Hours: 8:00 AM – 5:30 PM  

8:00 AM – 9:00 PM: Badge Pickup & Morning Refreshments at the Keynote Hall 

9:00 AM – 9:40 AM: Opening Keynote Address 

9:40 AM – 10:25 AM: Solutions Showcase 

10:30 AM – 12:00 PM: Expo Hall Opens! Pop-up Talks, Live Podcast, Demos & More 

12:00 PM – 1:00 PM: Lunch in the Expo Hall 

1:00 PM – 2:00 PM: Networking Time & Expo Exploration: Pop-up Talks, Live Podcasts, Demos & More 

2:00 PM – 2:50 PM: (4) Concurrent 50-Min. Sessions 

2:00 PM – 3:30 PM: Think Tank: Advanced Sellers (0-6 Years)* 

2:00 PM – 3:30 PM: Prosper Show Ultimate AI Hack-a-Thon  

3:00 PM – 3:50 PM: (4) Concurrent 50-Min. Sessions 

4:00 PM – 4:50 PM: (5) Concurrent 50-Min. Sessions 

5:00 PM – 7:00 PM: Prosper Marketplace Mixer: Pop-up Talks, Live Podcasts, Demos & Expo Exploration 

5:30 PM – 6:30 PM: Women’s Meetup 

*Think Tank Open to Sellers Only.  Requires registration and approval

DAY 2 | March 27 

Expo Hall Hours: 10:00 AM – 4:30 PM 

Registration Hours: 8:00 AM – 4:00 PM 

8:00 – 9:00 AM: Morning Refreshments  

9:00 – 9:50 AM: (5) Concurrent 50-Min. Sessions 

10:00 – 10:50 AM: (5) Concurrent 50-Min. Sessions 

10:00 – 11:30 AM: Think Tank: Master Sellers (6+ Years)* 

11:00 AM – 1:00 PM: Networking Time & Expo Exploration 

12:00 – 1:00 PM: Lunch in Expo Hall 

1:00 – 1:50 PM: (5) Concurrent 50-Min. Sessions 

1:00 – 2:30 PM: Think Tank: Brand Sellers* 

2:00 – 3:00 PM: Networking Time & Expo Exploration 

3:00 – 3:50 PM: Closing Keynote Address 

*Think Tank Open to Sellers Only.  Requires registration and approval